050-750 25 47 joseboksebeld@gmail.com

Links

Antrovista

Gids in antroposofisch Nederland en België.

Weleda

De missie van Weleda is om de natuur bij ons terug te brengen. Om goed voor haar te zorgen en zuinig op haar te zijn. Daarom ontwikkelen zij producten met 100% natuurlijke ingrediënten, op een zo duurzaam mogelijke manier. En nemen zij maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wala

Door gebruik te maken van het ritme van polariteiten zoals warmte en koude, licht en duisternis of beweging en rust, creëert het bedrijf gezondheidszorg producten op basis van natuurlijke stoffen die, waar mogelijk, zijn verkregen uit biologische bronnen en onder eerlijke voorwaarden.

Firma-indruk

Therapeutische producten.

Plegan

Plegan Opleidingen bevordert en coördineert cursussen en opleidingen voor het verplegen van mensen in verschillende levenssituaties,
geïnspireerd vanuit antroposofie.

Antroposofische Zorg

V&VN Antroposofische Zorg verenigt mensen met een verplegend en verzorgend beroep die antroposofische gezichtspunten zoeken als inspiratie. Enerzijds om het verplegende vak te verdiepen en te vernieuwen, anderzijds om zichzelf als beroepsgenoot te ontwikkelen.

Biografiek

Het centrum voor biografiewerk en levensloopkunde.

Wikkelfee

Wikkelfee is in handen van collega Freya Pardoel. Zij heeft naast een praktijk een webshop waarop Wikkelfee met een mooi assortiment waarbij alles te verkrijgen is rondom het wikkelen.